❤️ Вторачињата од ООУ „Свети Кирил и Методиј“- Скопје, Центар го одбележаа Денот на љубезноста во корелација со математика🎈🎈🎈
 
🧡 Тие испратија бесконечни желби и прегратки нацртани на една бесконечна права.
 
💚 Своите љубезни дела, зборови и мисли ги бележат на свој робот со боење 🎨

        

Leave a Reply

Discover more from Robotics Versus Bullying

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading