Од 19ти до 23ти Декември во Македонија се одржа недела на роботиката каде сите училишта кој се вклучени во РОБИ проектот направија работилници со своите амбасадор наставници и ученици.

Дел од полотирањето на игрите беа Find Your Way и Emotion Path како и сите останати игри кој беа осмислени од македонските наставници и претставени на интернационалната конференција во струга.

Повеке од 20 наставници и преку 1000 ученици од цела Македонија беа дел од оваа недела на роботика. 

Ви Благодариме на сите што активно се вклучивте.

Bir Cevap Yazın

Robotics Versus Bullying sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et